Zorg & Comfort

Ross Sanitair zorgt, ook voor u
Even onder de douche of naar het toilet gaan, het zijn alledaagse dingen die vanzelfsprekend lijken. Er kan echter een moment in uw leven komen waarop het niet meer zo gemakkelijk gaat om deze activiteiten zelfstandig uit te voeren. Met eenvoudige aanpassingen in uw badkamer en toilet kunt u langer zelfstandig gebruik maken van deze ruimtes.

Steun op maat
Onze leveranciers hebben oplossingen ontworpen speciaal voor mensen die wat extra steun nodig hebben bij gebruik van douche, wastafel en toilet. Deze oplossingen passen bij uw wensen én bij uw badkamer. Van eenvoudig en strak tot luxe en uitgesproken; uw optimaal comfortabele woning is binnen handbereik!

Samenwerking met Omring
Ross Sanitair werkt, voor het zorg- en comfort aanbod, samen met Omring. Op deze manier bieden we de klant een uitgebreider pakket aan, waardoor ze langer veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bovendien ontvangen de mensen die in het bezit zijn van een Omring-pas 10% korting op bijna al onze artikelen in het zorgaanbod. In onze showroom aan de Electronweg 12 zijn naast het reguliere assortiment diverse zorg- en comfortopstellingen te zien en ook presenteren we in de Thuiszorgwinkel van de Omring in Hoorn een display met dit speciale sanitair.

Hieronder ziet u een greep uit de vele mogelijkheden.