OVER ONS

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed pakket sanitair, groot assortiment tegels en cv installatiematerialen, allemaal van een kwalitatief zeer hoog niveau. Van modern tot nostalgisch, van Italiaans tot Engels. Uw badkamerinrichting verdient aandacht. Bij ons vindt u een uitgebreide keus aan badkamers en alle aanverwante accessoires. Onze fraaie collectie wand- en vloertegels moet u gewoon gezien hebben.

Voortdurend besteden wij met onze leveranciers aandacht aan het up-to-date houden van het getoonde assortiment. Geen badkamer is compleet zonder de aankleding. Accessoires zijn er in alle soorten en vormen. Een nieuwe trend is de elektronica die zijn intrede doet. De badkamerradio is allang niet meer uniek. Heerlijk het nieuws of muziek luisteren tijdens het douchen of baden! Wanneer u plannen heeft voor de badkamer van uw wensen dan geven wij u in alle rust advies op maat. Kijk rond op onze site als u meer wilt weten over een van onze producten, of bel, fax of e-mail ons en wij zullen uw vakkundig te woord staan.

Ross Sanitair was ooit in Den Haag gevestigd. Ook toen was er een een fraaie collectie douchecabines, badkuipen en cv-ketels en natuurlijk de installatiematerialen. Tien jaar geleden werd de overstap gemaakt naar Hoorn in West-Friesland. Misschien een opmerkelijke overstap van Den Haag naar Hoorn. Een medeoprichter kreeg een hal tot zijn beschikking in die plaats. Zeer geschikt voor de verkoop van sanitaire producten. De keus was dus snel gemaakt. Echter was de ruimte toch wel wat aan de kleine kant.

Daarom werd verlangend uitgekeken naar een grotere locatie in de regio. Het imposante onderkomen aan de Electronweg in Hoorn bood vervolgens uitkomst. Ross Sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waar de service en kwaliteit voorop staat. Begin 2003 is de fakkel overgedragen van vader op zoon.
Hiermee is Chris Feller de trotse eigenaar geworden.

Chris, Johan en Hans heten u van harte welkom in onze showroom! De koffie staat altijd klaar!